(Kattints a képre a részletekért!)

A KC-Békés Kft. a régión belüli, és a közvetlen kapcsolódó területeken élő és tevékenykedő gazdák, gazdálkodók munkájához szükséges termelő eszközök megismertetése, és közösen feltárt igényeinek kiszolgálása, illetve a közösen megfogalmazott célok elérése érdekében dolgozik.

  A társaság rugalmasságát példázza, hogy nyitott az újdonságok iránt, s az elmúlt időszak eredményei:

  • Az elmúlt időszakban a Zetor traktor árbevétele csökkent, s e mellett beindítottuk a McCormik erőgépek forgalmazását. A magyar piac ismeri és elismeri ezen típust. A piac felmérés alapján indításként az alkatrész gyári hozzáférését kaptuk meg, illetve a szerviz partner hálózat kiépítésén fáradozunk. Jelenleg is a temesvári partnerrel együtt a telepünkön 6-8 traktor vár gazdára. A traktorokat már az ez évi Hódmezőgazda kiállításon bemutattuk.
  • Lassan 2. éve bevezettük a piacra a SOLIS indiai traktor márkát a 20-90 Le kategóriás kategóriában. A magyarországi piacon e teljesítmény kategóriában a 4. legnagyobb típus forgalmú piaci szegmenst értünk el.
  • A társaságunk a mezőgazdasági termékek többletérték hozzáadás területén is előre lépett. Szárítói területen zöldség-gyümölcs szárítmányokat készítünk és forgalmazunk. A termeltetésben is előre szeretnénk lépni az elkövetkező időszakban.
  • Kaposvárott az előszárítmányokat tovább feldolgozó üzemmel is kapcsolatban vagyunk. Itt zöldség gyümölcs snacket készítenek és mi szállítanánk be az szárított alapanyagot. A műszaki előkészítésben részt vettünk tervezéssel illetve most alapanyag ellátásban. A gép mikrohullámú vákuumszárító, mely Európában egyedül álló , az üzeme pár hónapja indult be, s LOLO Snack néven találkozhatunk a boltokban e termékkel.
  • Az európai piacon most megjelent elektromos csúszókormányzású rakodót – KOVACO ELECTRIC ELISE900 – a cseh gyártól kizárólagos forgalmazásra megkaptuk Magyarországra, elismerve társaságunk szakmai és kereskedelmi eredményeit.

   Kollégáink munkatapasztalata több évtizedre nyúlik vissza a gép- és alkatrész kereskedelemben.
   Mezőgazdasági talajművelés és betakarítás, legkorszerűbb gépei, új és használtgépek értékesítése!

Zetor, SOLIS és McCormik traktort, egyéb erőgépet, NOVOTNY csúszókormányos rakodógépet, munkagépet Lemken ekét, tárcsát, kombinátort, vetőgépet, Gaspardo vetőgépet, altalajlazítót, KRONE és Fella rendsodrót, fűkaszát, bálázót, darálót, RM öntözőgépet, Farmtech pótkocsi, TORNUM (svéd) és DeLUX (amerikai) szárítók.

   Továbbra is az alkatrész forgalmazásban „verhetetlen” a csapatunk. Bármilyen témában 35-40 éves tapasztalat áll rendelkezésre kollégáinknál.

   Pályázatok elkészítését erre a feladatra szakosodott, nagy tapasztalattal rendelkező pályázatkészítő szakértőink végzik.

   A fentiekben látható, hogy egy fejlődésre képes, hosszabb távon gondolkodó társaságunk van, tegyen minket próbára.

                                                                                                          Pántye Péter
KC-Békés Kft.