FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

Jogi info

Az AgroFleet weboldalt (www.agrofleet.hu, https://businesscontract.hu a továbbiakban: Weboldal) a Business Contract Kft. (8000 Székesfehérvár, Rákóczi u. 1., adószám: 24818760-2-07 a továbbiakban: Üzemeltető) működteti.

A Weboldal használatával Ön az alábbi feltételeket, tudnivalókat elfogadja.

I. Az oldalon történő bármely regisztráció során az adatszolgáltatás önkéntes. A személyes adatok tekintetében az adatkezelő az Üzemeltető, aki a 1992. évi LXIII. törvény előírásait betartva jár el. Az Üzemeltető a kezelt személyes adatokat az érintett kifejezett, írásbeli beleegyezése nélkül – jogszabályi kötelezettség hiányában – harmadik személyeknek nem adja át.

II. A Weboldal egyes részeinek letöltésekor automatikusan kisméretű, bizonyos esetben az Ön személyes adatait tartalmazó adatfileokat helyezünk el az Ön számítógépén (‘cookie’). Ennek megtörténtéről Ön az Üzemeltetőtől nem kap további értesítést. Az adatfileok a Weboldal egyes funkcióinak működéséhez szükségesek, látogatásai alkalmával a korábbi adatfileok az Üzemeltetőhöz kerülnek. Az adatfileokkal kapcsolatos minden tevékenységet meggátolhat, ennek pontos módjáról böngészőjének útmutatója igazítja el, további részletek: itt.

III. A Weboldalra való belépéssel számítógépének egyes paramétereiről, illetve annak IP címéről naplófile készül. Az adatok kizárólag statisztikai célokat szolgálnak, az Üzemeltető kizárólag a Weboldal fejlesztése érdekében használja fel őket. Az IP cím és a naplófile egyes esetekben személyes adatnak minősülhet.

IV. A személyes adatokat felhasználási céljuk megszűnése esetén, vagy az Ön kérelmére a Üzemeltető megsemmisíti.

V. A Weboldal tartalma eltérő megjelölés hiányában az Üzemeltető szellemi alkotása. Az Üzemeltető által közzétett, harmadik személyek szellemi alkotásait (például cikkek, tanulmányok) felhasználni kizárólag a 1999. évi LXXVI. törvény keretein belül szabad.

VI. Csereprogramunk keretében különböző típusú gépeket, gépkapcsolatokat számítunk be új gép bérlése, vagy finanszírozása esetén, állapottól és futásteljesítménytől függően. A beszámított gépek lehetnek mezőgazdasági, vagy építőipari eszközök, illetve azok kiegészítői, valamint kamionok esetében kamionok.
Beszámítás előtt előzetes időpont-egyeztetést követően szakember végzi el a gép/gépkapcsolat megbontás nélküli állapotfelmérését. Az átvizsgálás eredményéről állapot-felvételi lapot állítunk ki, mely kiterjed a gép okmányaira, műszaki állapotára, tartozékaira, extra felszereltségére, esetleges korábbi sérüléseire vonatkozóan, illetve a belsőtér állapotára is. A bevizsgálás díja 45.000 Ft + ÁFA.
Az elkészült állapot-felvételi lap birtokában Kollégáink elvégzik a gép(ek)/gépkapcsolat(ok) beszámítási értékének meghatározását. A beszámítási érték meghatározása cégünknél egyedileg történik, mely országos piac-megfigyelésen alapul és végül a bevizsgálás eredményeiből kiindulva, a gép/gépkapcsolat futásteljesítményének, állapotának és piaci helyzetének figyelembevételével állapítják meg és beszélik meg ügyfeleinkkel a gép/gépkapcsolat beszámítási árát.
Cégünk elsősorban új gépek/gépkapcsolatok bérletével és finanszírozásával foglalkozik, amely folyamat során igénybe vehető használt gép/gépkapcsolat beszámítás.
Sikeres szerződés esetén a bevizsgálási költséget a vevőnek jóváírjuk.
Az esetleges törvényi változások módosíthatnak a fent leírtakon, a változás jogát fenntartjuk!

VII. A Weboldal tartalma semmilyen esetben nem minősül ajánlattételnek, azt az Üzemeltető csupán tájékoztató jelleggel helyezi el.

VIII. A Weboldal letöltéséből vagy elérhetetlenségéből erdő bármilyen kár megtérítését Üzemeltető kizárja.

IX. A Weboldalon található külső hivatkozások (a https://businesscontract.hu-tól eltérő címtartományra mutató link) követésével letöltött tartalom nem áll az Üzemeltető befolyása alatt. Amennyiben azt az arra jogosult kéri, a linket az Üzemeltető törli, vagy módosítja.

Székesfehérvár, 2022.01.26.
(utoljára frissítve: 2022.03.22.)